menu

Het DNA van een Broadcast Partner – Roland

Roland Kooiker

Teamleider Finance

Ik krijg veel ruimte en werk met hele fijne bevlogen collega’s.

 

Mijn achtergrond als Broadcast Partner

Na mijn verhuizing van het drukke Rotterdam naar het ruime Zeeland zocht ik een passende job in de buurt. Ik had als financial veel ervaring bij internationale productiebedrijven. De complexiteit en bevlogenheid in dat soort omgevingen heb ik altijd erg leuk gevonden. Naast de wettelijke rol die je hebt als financial zoals jaarrekeningen en fiscale aangelegenheden vind ik het essentieel om toegevoegde waarde aan een organisatie te leveren. In je wettelijke rol ben je een kostenpost terwijl je eigenlijk vooral bij wil dragen aan een gezonde groei en rendement van een organisatie. Dus dicht tegen de business aan schuren en verbindingen leggen met andere disciplines binnen een organisatie. Daar heb je ruimte voor nodig en draagvlak. Via een bureau ben ik op de vacature van financieel manager bij Broadcast Partners geattendeerd. In het eerste gesprek was direct duidelijk dat de visie van de directie van Broadcast Partners op de financiële functie vrijwel 1 op 1 aansloot bij mijn ideeën. En dat wordt bewaarheid in de praktijk. Ik krijg veel ruimte en werk met hele fijne bevlogen collega’s.

 

Het DNA van Broadcast Partners als organisatie

Broadcast Partners is een gretige organisatie. Constant bezig met productvernieuwingen, commerciële kansen en verbeteringen. Het is een sober bedrijf. We schreeuwen het niet van de daken, maar de bevlogenheid is enorm. Er heerst een hoge mate van teamwork. Men heeft hier echt iets voor elkaar over. We zouden ons best wel wat meer kunnen laten zien. Het is ook een nuchter bedrijf dat van aanpakken weet; voor een Rotterdammer in Zeeland een heerlijk combi. Grappig genoeg ben ik zonder het te beseffen mijn leven lang al klant van Broadcast Partners. Wie luistert er niet naar de radio?

 

Het nummer waar de radio van Roland harder voor gaat

Broadcast Partners
Winkelmand0
Er zijn geen producten in de winkelmand!
Verder winkelen
0