SmartRadio op NAB Show in Las Vegas van 7 – 12 april 2018

zaterdag 7 april 2018 @ 18:46

SmartRadio, onderdeel van Broadcast Partners, is de komende dagen aanwezig op de NAB Show in Las Vegas om haar nieuwste ontwikkelingen te tonen. SmartRadio biedt datadriven, cloudbased functionaliteit as-a-service aan waarbij wensen van opdrachtgevers customized kunnen worden gerealiseerd. Met technische state-of-the-art oplossingen en bijbehorende advisering. 

Functionele totaaloplossing

SmartRadio bedenkt voor mediabedrijven en publishers, software-based, smart oplossingen. Het platform biedt een totaaloplossing om multichannel te produceren en te publiceren. Deze oplossing is door de markt op ieder niveau te bepalen en het is schaalbaar. SmartRadio biedt alle functionaliteiten aan in abonnementsvorm. Klein beginnen is mogelijk om vervolgens, als het bereik groeit of in omvang toeneemt, op te schalen. 

Bezoek SmartRadio, stand N2024 bij Orban, en ontdek het platform met diverse smart oplossingen:

  • Op de NAB Show wordt een eerste versie van Smart Processing getoond. Ontwikkeld in samenwerking met Orban Labs. Cloud modulatie processing, webbased te bedienen voor online- en DAB+ toepassingen.
  • Smartplayer, de Smart database en de Smart Radioplanner. Webbased te bedienen en cloudbased beschikbaar in Microsoft Azure. (Microsoft Azure / stand SL6716)
  • In SmartRadio is er samenwerking met StreamOne. (StreamOne / stand SU12302)
    Online live en on-demand publiceren is hierdoor relatief simpel. Met gedetailleerde statistieken en mogelijkheden voor een eigen customized player. 
  • SmartRadio biedt Smart Visual Radio oplossingen in samenwerking met Multicam Systems. Op de NAB Show is een geïntegreerde oplossing live te bewonderen bij dit Franse bedrijf. (Multicam / stand N6614)
  • SmartRadio biedt een aantal oplossingen waarbij verkregen data van geproduceerde content leidt tot diepgaand inzicht op gebied van bereik en relevantie. Data-driven productieprocessen worden hierdoor mogelijk.
  • SmartRadio biedt de mogelijkheid voor het realiseren van een eigen Customer Data Platform. Een innovatief technisch platform met A.I en heldere advisering maakt het mogelijk je publiek te leren (kennen).

Broadcast Partners / SmartRadio op de NAB Show in Las Vegas

Meer leren over de mogelijkheden van SmartRadio? Kom langs op onze stand, N2024 bij Orban, op de NAB Show, van 7 t/m 12 april in Las Vegas. 

www.smartradio.nlwww.nabshow.com