Smart Media Management binnen SmartRadio i.s.m. Eumedianet

maandag 4 juni 2018 @ 13:41

Op diverse onderdelen werkt SmartRadio samen met de beste partijen. Smart Media Management is ontwikkeld in samenwerking met Eumedianet uit Maastricht. Smart Media Management stelt een mediabedrijf middels Beats Newsportal in staat om web- en cloudbased alle inkomende nieuwsbronnen te volgen, een efficiënte productie-omgeving in te richten en multichannel te publiceren. Daarnaast is het mogelijk alle geproduceerde content op relatief makkelijke wijze te beheren. Smart Media Management is beschikbaar in diverse varianten en werkt met een licentiemodel.

Nieuwste product Eumedianet: Beats Newsportal

Lucas Vroemen, CEO Eumedianet, Maastricht: "Beats Newsportal is ons nieuwste product en beantwoordt aan de vraag naar schaalbare en betaalbare newsroom- en media management oplossingen. Dit product is volledig cloud-based en door de schaalbaarheid en modulaire opzet inzetbaar bij zowel lokale, regionale als nationale mediabedrijven met een kleine of groot budget".

Ondersteuning bij innovatie productieproces

SmartRadio, onderdeel van Broadcast Partners, is een 100% cloudbased, radio-as-a-service oplossing en biedt alle oplossingen aan in een abonnementsvorm. Het doel is om bestaande- en nieuwe mediabedrijven en uitgevers te ondersteunen bij het innoveren van hun productieproces. Om problemen op te lossen, maar vooral ook om nieuwe kansen te ontdekken.

Ervaring, ondersteuning en consultancy

SmartRadio biedt hiervoor diverse hybride modules aan die kunnen worden aangesloten op bestaande systemen en/of infra. Op alle onderdelen bieden we naast een technische oplossing ook de bijbehorende ervaring, ondersteuning en consultancy aan. SmartRadio is data-driven en voorziet in relevante data voor de opdrachtgever.

Rene van de Kolk, Manager R&D Broadcast Partners: “Met deze schaalbare functionaliteit en koppeling met de SmartRadio database is het relatief eenvoudig content op meerdere platforms te publiceren en webbased te managen. Newsroom- en media management is vanaf nu voor ieder mediabedrijf of uitgever beschikbaar in SmartRadio.”

Meer informatie:

SmartRadio

Eumedianet

Beats Newsportal Story Composer met HTML Media Player connected met Smart Database.

Beats Newsportal Story Composer met HTML Media Player connected met Smart Database.

BewarenBewaren