Samenwerking SmartRadio met StreamOne verloopt succesvol

donderdag 11 oktober 2018 @ 11:58

Eerder dit jaar, in mei, kondigden we een samenwerking met StreamOne aan. Dankzij deze samenwerking is het mogelijk om op een simpele en snelle manier live en on-demand content te publiceren. Klanten kunnen vervolgens heel eenvoudig de gewenste features instellen en toevoegen. En dat doen ze.

De eerste 13 omroepen zijn al ‘up and running’ en profiteren van de vele voordelen van Smart Publicatie in het SmartRadio-platform van Broadcast Partners. 

SmartRadio is 100% cloudbased en biedt diverse modules die aangesloten kunnen worden op bestaande systemen en/of infra. We werken samen met de beste partijen om het platform uit te breiden met interessante individuele elementen. Eén daarvan is Smart Publicatie van StreamOne. Hiermee is het mogelijk om online live en on demand audio en video content op ieder platform te publiceren. In combinatie met SmartRadio, met data-analyse en/of monetizing opties, vormt het een gouden duo. 

Snelle en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning

De Supportdesk van Broadcast Partners biedt snelle en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning bij deze nieuwe tool. We helpen ook u graag om deze stap te zetten. Zou het iets voor uw station kunnen zijn? Vraag een demo account bij ons aan en ervaar het zelf. Wij kijken er in ieder geval naar uit om de komende maanden nóg meer omroepen aan te sluiten op deze innovatieve manier van online publiceren!

Voor meer informatie over de dienstverlening, neemt u contact op met:

Of kom naar het SmartRadio Event in Enschede op vrijdag 16 november.