Even voorstellen Frank Kiezebrink: accountmanager Midden- en Noord-Nederland

vrijdag 19 oktober 2018 @ 08:30

Frank Kiezebrink is een nieuw gezicht bij Broadcast Partners. Sinds september werkt hij als accountmanager voor onze klanten in Midden- en Noord-Nederland. We stellen hem graag aan u voor. 

Al vanaf hij een jaar of 10 was, is Frank bezig met radio. “Ik speelde radiootje met de stereotoren van mijn ouders. Als ik daar de microfoon op aansloot, kon ik mezelf via de speakers horen. Geweldig vond ik dat!” Zoals zovelen nam Frank in die tijd de Top 40 op. Toen nog op een cassettebandje. “Dan baalde ik er steeds van als een DJ door de muziek begon te praten, haha.” Maar voor de stem van Gijs Staverman zette hij op zaterdagochtend steevast zijn wekker. “Voor zijn programma ‘Ook Goeiemorgen’. Maar ook naar Jeroen van Inkel, Edwin Evers en Alfred Lagarde luisterde ik graag.”

Van hobby naar beroep

Op zijn 15e zette Frank zijn eerste stappen in radioland. “Ik begon als presentator bij de Ziekenomroep in Zwolle. Daar presenteerde ik op zaterdagavond een muziekprogramma. Spannend, maar ook erg leuk. Het was vooral wennen om mijn eigen stem terug te horen.” Later volgende vrijwilligersfuncties bij lokale radiozender Raalte en Stadsradio Deventer FM. “Toen de toenmalige programmaleider het station verliet, greep ik mijn kans en volgde ik hem op.” Zo ging Frank van een hobby naar een betaalde baan. Na het sturen van een demo naar Radio 538 mocht hij deelnemen aan de 538 DJ School. Ongeveer een jaar later maakte hij zijn debuut op de landelijke radio.

Prima combinatie

Behalve een rijk radioverleden, heeft Frank ook in het bedrijfsleven gewerkt als inkoper en accountmanager bij een groot elektronicabedrijf. “Ik vind het erg leuk om met mensen in gesprek te gaan en te kijken of ik hen verder kan helpen. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in elektronica en de nieuwste gadgets. Maar wat ik miste, was toch wel de radiowereld. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, raak je er niet snel meer vanaf. Daarom ben ik nu ook zo blij met mijn baan bij Broadcast Partners. Hier kan ik mijn passie voor radio prima combineren met mijn saleservaring.”

Energie

Frank kende Broadcast Partners al uit zijn radiotijd. “Maar ik wist niet dat hun dienstenpakket zo uitgebreid is en dat er zoveel expertise in huis is.” Nu is hij een paar maanden aan de slag. Hoe bevalt het? “Goed! Het begon met de IBC in de RAI in Amsterdam. Het is de grootste media-entertainment- en technologiebeurs ter wereld. Dat was erg indrukwekkend. Inmiddels ben ik ook bij de eerste klanten op bezoek geweest. Het is leuk om te horen hoe gepassioneerd ze vertellen over hun werk. Dat geeft mij weer energie om er samen wat moois van te maken. Dus als mensen dit lezen en ook graag kennis willen maken: ik kom graag langs!”