Demonstratie AerOn Visual Radio powered by 1080 op IBC

vrijdag 15 september 2017 @ 12:00

Op de IBC, die vandaag geopend is, en nog voortduurt tot 19 september, in de RAI in Amsterdam, zal ook AerOn Visual Radio powered by 1080dots te bewonderen zijn. Afgelopen periode is dit product in eigen huis met partner 1080dots BV ontwikkeld. De basis configuratie maakt het mogelijk om met de audio- en video bestanden, aangestuurd door AerOn Studio, Visual Radio te produceren en is op basis van aanvullende wensen, er maatwerk mogelijk.

Demonstratie AerOn Visual Radio powered by 1080

Op de IBC zal AerOn Visual Radio powered by 1080 dots live gedemonstreerd worden in een full standalone opstelling. Daarnaast is dit product ook webbased te bedienen, middels de SmartRadio omgeving. Dit radio as a service platform, is ook op de stand van Broadcast Partners te zien. Afgelopen periode is AerOn Visual Radio succesvol geïnstalleerd bij diverse opdrachtgevers. Broadcast Partners heeft een eigen stand in hal 8, stand C81.

AerOn Visual Radio

AerOn Visual Radio levert videoclips, graphics en camera playout vanuit één server, aangestuurd door AerOn Studio. De server heeft een SDI uitgang (576i, 720p of 1080i resolutie) met een referentie- en drie SDI ingangen en kan direct aangesloten worden op een encoder voor online streaming of televisiedistributie. Overige videoapparatuur zoals een video switcher zijn niet noodzakelijk. Graphics worden bij installatie vooraf geconfigureerd.

Meer info AerOn Visual Radio

Meer info 1080dots