Binnenkort mag u weer een uitgebreide update in mogelijkheden ontvangen voor AerOn Studio en SmartRadio.

vrijdag 10 april 2020 @ 12:53
Afgelopen periode is er met veel gebruikers intensief contact geweest en zijn wensen vertaald in verbeterde en in nieuwe mogelijkheden voor AerOn Studio. Na uitgebreid testen is dit eind April voor alle AerOn omgevingen beschikbaar mits in bezit van de onderliggende Postgres database omgeving en bijbehorend update contract. Naast AerOn Studio zullen komende periode gefaseerd ook geheel nieuwe mogelijkheden gelanceerd worden onder de noemer SmartRadio. Dit 100% gebaseerde cloud- en webbased platform zal ook in connectie staan op onderdeel met AerOn en biedt daardoor veel nieuwe- en moderne mogelijkheden. Bijvoorbeeld met de geavanceerde Smart Scheduler. Voor alle info over SmartRadio verwijzen we graag naar de geheel vernieuwde website www.smartradio.nl
Komende maanden zullen wij u op onderdeel op de hoogte brengen van deze nieuwe mogelijkheden. Maar ook vinden we het belangrijk om op dit onderdeel feedback te mogen ontvangen op hetgeen op dit moment daadwerkelijk beschikbaar is. SmartRadio Non Stop services, 100% public cloud gebaseerd, waarbij er talloze mogelijkheden zijn om eenvoudig voor kortere- of langere periode een radio station te lanceren, geheel zelfstandig met de SmartRadio producten, of in combinatie met bestaande oplossingen zoals AerOn Studio of andere software playout-systemen.
Daarnaast met SmartRadio Live Assist, waarbij op een eigen productie omgeving, deze geheel nieuwe functionaliteit voor live productie geïntroduceerd wordt.
Komende periode zien we uit naar uw reacties en feedback die we gebruiken voor verbeteringen en optimalisaties.
Concreet zullen we daarom komende periode werken met 2 projectteams in Nederland en België en een aantal keren met elkaar afspreken als de situatie rondom het Corona virus dit weer toelaat.
SmartRadio is gebouwd op de allernieuwste technieken en -codetaal en stelt ons in staat veel nieuwe toekomstbestendige mogelijkheden te realiseren.
Indien u geïnteresseerd bent in het deelnemen aan beta-testen van dit geheel nieuwe produ
ct, zien we graag uit naar uw reactie op smartradiosupport@broadcastpartners.nl
Voor het vervolg nemen we dan contact met u op.