Aanbieding AETA µScoop

donderdag 21 december 2017 @ 23:19

AETA is in Nederland nog relatief onbekend, maar in Frankrijk en Duitsland staan ze hoog aangeschreven op het gebied van professionele codecs. Omdatsteeds meer omroepen gaan samenwerken en onderling goede verbindingen willen opbouwen belichten we dit keer een relatief nieuwe telg uit het AETA assortiment: de full-duplex µScoop IP-codec.

Deze codec werkt twee kanten op en maakt gebruik van de nieuwste coderingstechnieken zoals OPUS, waarbij bij een slechter wordende verbinding de bandbreedte ook automatisch aangepast wordt. Compact, maar wel voorzien van degelijke XLR chassisdelen en ook GPIO’s zijn aanwezig.

In twee uitvoeringen leverbaar

De µScoop is in twee uitvoeringen leverbaar:

  • met digitale in- en uitgang
  • met analoge in- en uitgangen 

Aanbieding

Normaal kost een set van 2 stuks samen € 1.500,- ex BTW. Met de twee aanbiedingen hieronder kunt u op een een aantrekkelijke manier kennismaken met deze codec’s:

  • De eerste 5 nieuwe sets kunnen wij u aanbieden voor een bedrag van € 1.200,- (een voordeel van maar liefst € 300,-). Geldig tot eind januari 2018.
  • Verder zijn er op dit moment nog een tweetal µScoop demosets (getest en met garantie) beschikbaar die ik kan aanbieden voor € 950,- per set, zolang de voorraad strekt.

Meer info / contact