0 items
Selecteer een pagina

Nieuwe podcast studio voor NOBCO!

Na een grondige verbouwing heeft NOBCO een eigen podcast studio! Broadcast Partners leverde de apparatuur bij NOBCO en ging op bezoek bij Arvid Buit om te vragen wat ze precies doen Ă©n waarom jij ook eens naar hun podcast moet luisteren!

Wat doen jullie precies bij NOBCO en wat willen jullie bijdragen?

De NOBCO is de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches. We maken de beste beluisterde podcast in onze branche (Coach Radio) en ontwikkelen nieuwe formats en een online Academy. We willen bijdragen aan de ontwikkeling van professionele coaches en bieden daar op allerlei manieren ondersteuning aan.

Dat klinkt interessant! Jullie hebben een eigen podcast studio opgebouwd, wat is hiervan de reden?

De podcast Coach Radio is een groot succes, en we maakten deze altijd in de AvroTros studio’s in Amsterdam (VondelCS). Toen deze er mee ophield, zijn we ook gaan spelen met het idee om een video studio te bouwen. Eén en één is twee, we hebben besloten om in Zwolle alle faciliteiten in house te bouwen.

Wat kan men verwachten als ze naar jullie podcast gaan luisteren?

Het belangrijkste is een prettig luisterbare podcast met expert gasten. Daarnaast beogen we heel veel interactie met luisteraars die inbellen en aanschuiven. We ontwikkelen momenteel nog 3 nieuwe formats en willen straks wekelijks nieuwe podcasts uitzenden. Relevant, actueel en als het goed is klinkt het ook top vanuit de nieuwe studio ;).

Dat is een mooi vooruitzicht! Hebben jullie nog meer toekomstplannen?

We hopen vooral mĂ©t onze communities van ruim 4000 leden mooie dingen te maken. Met veel energie, plezier en vernieuwing. 

Fantastisch! Hoe kwamen jullie eigenlijk bij Broadcast Partners terecht?

Er is eigenlijk maar Ă©Ă©n logische partner op dit gebied en dat is Broadcast Partners. Het contact met Frank was heel soepel, toen hij eenmaal gewend was aan onze eigenwijze wensenlijst đŸ˜‰ Voor een podcast studio zijn we nogal uitgebreid te werk gegaan, maar dat is juist om onderscheid te kunnen maken. Het advies dat we kregen was waardevol en ook het contact met buitenlandse fabrikanten (bij vragen) neemt Frank voor ons uit handen. Ik ben zeer tevreden en hoop in de toekomst wederom zaken te kunnen doen met Broadcast Partners!

Bedankt voor je tijd Arvid! Wij wensen NOBCO heel veel succes en plezier met jullie nieuwe podcast studio!

Broadcast Partners