menu

DNA van een Broadcast Partner – Jamila

Jamila van der Linden

 

Allround administratief medewerker bij Broadcast Partners

Ik schakel vaak tussen de verschillende expertises op de administratieve afdeling. De ene maand schiet ik de collega’s op de crediteurenadministratie te hulp, de volgende maand ben ik verantwoordelijk voor de rapportages op de afdeling personeelszaken en ondertussen maken ze me op de financiële afdeling wegwijs binnen hun vakgebied. Dat is ook waarvoor ik ben en nog steeds word opgeleid, ik volg momenteel naast mijn werk bij Broadcast Partners de opleiding financieel management. Bij Broadcast Partners krijg ik de ervaring die ik wil hebben en nodig heb voor de toekomst.

 

Mijn ambitie helpen waarmaken

Toen ik jong was regelde ik graag dingen voor iedereen, soms iets teveel, ik bemoeide me met van alles. Mijn moeder zei dan altijd dat ik secretaresse moest worden. Toen ik eenmaal zo oud was dat ik moest kiezen wilde ik een studie in de richting van stewardess gaan volgen, maar eigenlijk heb ik de discipline niet om vanuit de boeken te leren. En zo begon ik aan de praktijkroute Management Assistent bij het Scalda. Dat is werkend leren, ideaal voor mij gebleken. In 2019 startte mijn praktijkroute bij Broadcast Partners in Terneuzen. Hier stimuleerden en faciliteerden ze vanaf het begin mijn ontwikkeling. Er is bij Broadcast Partners altijd iets te doen en daarvoor werd ik ook ingezet. Vaak kreeg ik uitleg over hoe ik dingen moest aanpakken, maar soms moest ik zelf achterhalen hoe bepaalde zaken werken en dat hield me goed bezig. Dat was bij de stage die ik ervoor liep anders, daar heb ik me vaker verveeld. Hier maakte ik instructies en screenshots, zodat ik mezelf hielp en het de volgende keer gemakkelijk weer kon oppakken. Na mijn, met succes afgeronde studie bood Broadcast Partners me een baan aan, maar ik had nu de smaak te pakken. Tijdens mijn praktijkroute ontdekte ik dat de werkzaamheden op de financiële afdeling mij aanspreken en dus wilde ik een HBO studie doen richting financieel management. En die kans krijg ik. Naast mijn werk bij Broadcast Partners ben ik begonnen aan een opleiding financieel management. Deze studie wordt voor me betaald door Broadcast Partners. Tegelijk is dit ook mijn grootste uitdaging, want studeren en leren heeft voordelen, maar is ook zeker pittig.

 

DNA van een Broadcast Partner

Als medewerker van Broadcast Partners krijg je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Die moet je voelen en daar moet je mee kunnen omgaan. Je wordt hier niet meegenomen aan het handje, eigen initiatief is belangrijk. Dat heb ik gemerkt tijdens mijn praktijkroute. De werkzaamheden zijn erg divers en daartussen moet je snel kunnen schakelen. Als je op zoek bent naar een structureel pakket van dagelijkse werkzaamheden moet je hier niet aankloppen. Het past mij uitstekend en ik vind het leuk dat er zoveel diversiteit zit in mijn werkzaamheden, dat heb ik nodig voor een goede focus.

 

Het nummer waar de radio van Jamila harder voor gaat

Broadcast Partners
Winkelmand0
Er zijn geen producten in de winkelmand!
Verder winkelen
0