menu

DNA van een Broadcast Partner – Ferdi

Ferdi van der Meijden

 

Ingenieur Radiofrequentieplanning en sinds 2019 bij Broadcast Partners.

‘Ik ben mijn passie gevolgd en kwam zo bij Broadcast Partners terecht’

 

Van mijn hobby mijn werk gemaakt

Vanaf jonge leeftijd ben ik al geïnteresseerd in muziek, radio, technologie en in natuurkunde. Ik ben geboren in regio Den Bosch en op mijn 18e verhuisde ik naar Hilversum. Vanuit mijn interesse ben ik een opleiding gaan doen op de HKU met de focus op muziek- en geluidstechniek. Het was een brede opleiding binnen mijn interessegebied waar je ook je creativiteit verder kunt ontplooien. Sinds mijn 14e maak ik hobbymatig muziek op de computer. Tijdens mijn opleiding leerde ik verder programmeren en werken in een opnamestudio. Na mijn studie deed ik ervaring op als adviseur geluid. Je houdt je dan bezig met het meten en berekenen van geluid bij evenementen en woningbouw. Al snel kwam ik erachter dat die organisatie samen met het werk niet bij me paste en via LinkedIn ging ik op zoek naar een andere job. Ik stuitte op de vacature van frequentieplanner bij Broadcast Partners in Hilversum. Dat leek precies op wat ik wilde en het klikte perfect met de collega’s. Eenmaal aan het werk kwam ik erachter dat ik nog veel moest leren over het vak van frequentieplanner. Ik dacht, ‘dat doe ik wel even’…Nou mooi niet! Mijn collega’s hebben me nog aardig wat moeten aanleren. Ik werk binnen mijn team frequentieplanning samen met twee collega’s en we zijn nauw betrokken met elkaar. De projecten die we binnen krijgen zijn erg divers, dat maakt het leuk en dat zorgt ervoor dat ik iedere keer word uitgedaagd en moet bedenken hoe ik het moet aanpakken. Het is een creatieve functie waarbij je logisch moet blijven nadenken. Als de gekozen aanpak dan naar tevredenheid leidt bij de collega’s en de klant dan is dat een kroon op mijn werk. Daar doe ik het voor! De combinatie van de uitdaging, de uitwerking van de verschillende projecten, de fijne werksfeer met leuke collega’s en Broadcast Partners als marktleider, maakt dat ik het hier enorm naar mijn zin heb. Ik ben gevestigd op kantoor Hilversum, daar zitten we met een klein clubje mensen ten opzichte van ons hoofdkantoor in Terneuzen, maar we maken er naast het werk echt iets gezelligs van. Op donderdag eten we samen en vaak gaan we met zijn allen de successen vieren en ontspannen met bijvoorbeeld een potje bowlen.

 

Mijn DNA als Broadcast Partner

De bedrijfscultuur, de collega’s en de werkomgeving zijn voor mij erg belangrijke factoren. Ik ben altijd op zoek geweest naar een plek waar ik van mijn hobby mijn werk kan maken en dat heb ik bij Broadcast Partners gevonden. Toen ik hier ging werken merkte ik vrijwel meteen dat de sfeer op de werkvloer positief is. Ik zit met gelijkgestemde mensen op kantoor en mijn collega’s zijn erg behulpzaam, we steunen elkaar. Met het hoofdkantoor in Terneuzen schakel ik het liefste telefonisch, dat is een stuk persoonlijker en sneller dan via e-mail. Het contact met de directie is laagdrempelig, dat is het voordeel van een platte organisatie zoals deze. Het meest trots ben ik op dat ik positieve feedback krijg op projecten die ik vanuit mijn eigen inzicht heb uitgewerkt. Dat het naar tevredenheid is van de klant of dat mijn directe collega’s aangeven dat hetgeen wat ik heb geïnitieerd beter werkt dan voorheen. Ik kan hier met mijn capaciteiten het verschil maken en dat zorgt ervoor dat ik me hier thuis voel.

 

Het nummer waar de radio van Ferdi harder voor gaat

 


Broadcast Partners
Winkelmand0
Er zijn geen producten in de winkelmand!
Verder winkelen
0