menu

DNA van een Broadcast Partner – Ludmila

Ludmila Schets

Beheer Infrastructuur

Je zou bijna denken dat ik met een helm over een bouwplaats loop, maar dat is niet zo. Ik houd me bezig met alle administratieve zaken rondom ons antennenetwerk en andere facilitaire zaken, zoals het beheer van ons wagenpark.

 

 Uit liefde naar Broadcast Partners

Het was in Tsjechië dat ik mijn man leerde kennen. We waren daar beiden op vakantie, toen de vonk over sloeg. Ik was 18 en woonde in Rusland met mijn ouders en hij zei dat hij me zou komen opzoeken. Ik verwachtte niet dat het nog een gevolg zou krijgen. Toen ik thuis kwam lag er een stapel faxen op me te wachten van hem. In de kerstvakantie van dat jaar kwam hij bij me langs in Rusland en zo begon de rest van mijn leven. We hadden een lange afstandsrelatie. Op mijn 19e beslisten we samen te gaan wonen in Nederland. Hij had al een baan en ik deed een studie Rechten.  Mijn familie zei altijd dat ik goed ben in zaken uitzoeken en van meerdere kanten bekijken. De functie van advocaat vonden ze wel bij me passen. Eenmaal woonachtig in Nederland heb ik mijn studie Rechten afgemaakt op de lange afstand, daarna ben ik Management Economie & Recht gaan studeren aan de Hogeschool Zeeland. Na mijn studie ging ik werken en stopte even toen ik mijn eerste kind kreeg. Na de eerste en meeste intensieve periode van zorg voor onze kinderen ben ik in 2016 op zoek gegaan naar een baan die goed bij me paste en waar ze me een kans wilde geven als Russische. Ik had me ingeschreven bij verschillende uitzendbureaus. Ik vond de vacature van beheerder infrastructuur bij Broadcast Partners en ik solliciteerde zelf. Broadcast Partners gaf me de kans om te starten in deze functie en tot op heden bevalt het me nog steeds uitstekend hier. Wat het zo leuk maakt is dat mijn werk zo divers is. De prioriteiten liggen per project anders. De werkzaamheden en uitdagingen zijn per project verschillend. Ik werk met alle collega’s binnen het bedrijf samen. Ik kan veel van mezelf kwijt in mijn dagelijkse werk. De uitdaging in mijn werk vind ik soms overzicht creëren voor collega’s. Daarmee bedoel ik, wat voor mij kraakhelder is omdat ik al even met de materie bezig ben, is voor een ander, die nog geen notie heeft van de kwestie, nog blanco. In mijn hoofd zit dan de oplossing al. Broadcast Partners heeft me eigenlijk altijd goed gesteund in hetgeen dat ik nodig heb. Sommige collega’s hadden aangegeven mij niet altijd goed te verstaan. Broadcast Partners bood me toen taallessen aan. Hoewel de docente niet goed wist wat ze me nog moest leren, was het wel een leerzame en leuke periode.

 

 Het DNA van een Broadcast Partner

Als je bij Broadcast Partners werkt dan ben je van nature no-nonsens en kom je een heel eind met een gezond boerenverstand. Je staat sterk in je schoenen en kunt goed omgaan met je verantwoordelijkheden. Het is belangrijk dat je initiatief neemt. Je vindt het leuk om zelf achter zaken aan te gaan en vraagstukken uit te zoeken in samenwerking met je collega’s.

 

Het nummer waar de radio van Ludmila harder voor gaat

Broadcast Partners
Winkelmand0
Er zijn geen producten in de winkelmand!
Verder winkelen
0