0 items
Selecteer een pagina

Verhuur

Tijdelijk behoefte aan studio- en of zendapparatuur of binnenkort een evenement of locatie-uitzending?
Wist je dat wij ook een groot deel van ons assortiment verhuren?
Dat is nog eens gemakkelijk want zo hoef je niet meteen over een enorm budget te beschikken om jouw plannen te realiseren.
Neem bijvoorbeeld ons “evenementenpakket” met zender, antenne, telescoopmast en bekabeling.
Of kies voor onze super handige en compacte studio die binnen no time On Air is.
Check de beschikbaarheid van deze en andere producten via sales@broadcastpartners.nl of bel met één van onze verkoopadviseurs op (0031) (0)115 – 683555

Mobiele studio's

Een radio-uitzending of talkshow op locatie? Een podcast opnemen buiten de studio? Het zijn slechts enkele voorbeelden die mogelijk zijn met een mobiele studio. Wanneer je dit echter niet op regelmatige basis doet is een studio huren wellicht de beste oplossing. Trek je er echter vaker op uit dan loont het om een mobiele studio in eigen beheer te hebben.

Er komt best veel kijken om een mooie setup te maken. Samen met jou kijken we graag naar je wensen en de mogelijkheden om tot een goede setup te komen. Hoewel dit telefonisch kan via  0115 – 683555 of via sales@broadcastpartners.nl gaat niets boven een persoonlijk gesprek. Dit kan in onze showroom in Terneuzen maar onze accountmanagers komen ook graag vrijblijvend bij je op bezoek.  

Broadcast Partners