'We make radio happen'

Broadcast Partners bestaat sinds 1979 en heeft als meest in het oog springende activiteit de FM- en DAB- zenderparken van alle grote radiostations in Nederland en Vlaanderen, zoals Radio 538, VRT, Q-music en de NPO. Daarnaast levert Broadcast Partners omroeptechniek in vele andere landen en heeft het bedrijf een R&D afdeling die trendsettende producten voor radio en internetmedia ontwikkelt. Veel gespecialiseerde techniek en commercieel en technisch uitdagende projecten. Het bedrijf heeft vestigingen in Terneuzen en Hilversum.

 

Partnership met klant

De corporate slogan 'WE MAKE RADIO HAPPEN' is meer dan een slagzin alleen. 'We' verwijst naar de hechte relatie die Broadcast Partners met haar klanten heeft, waarmee over het algemeen langjarige contracten worden afgesloten. Deze relatie gaat veel verder dan een standaard leverancier-klant relatie, omdat de klant behoefte heeft aan een betrouwbare raadgever die kan ondersteunen in de belangrijke technische en technisch-strategische keuzes welke mediabedrijven steeds moeten maken.

 

Groei

Broadcast Partners groeit als kool, krijgt steeds grotere marktaandelen en vergroot ook de markt zelf. Die groei zie je terug in het personeelsbestand, waar door de jaren heen permanent plaats is voor nieuwe medewerkers, technisch, commercieel en relatiebeheer, die op hun eigen niveau een bijdrage kunnen leveren aan de realisatie van de Broadcast Partners projecten. Broadcast Partners biedt haar personeel ruime groeimogelijkheden, opdat de medewerkers (tenminste) gelijke trend met de ontwikkeling van het bedrijf kunnen houden.

 

Contact