Wegens versterking van ons team in Terneuzen zijn wij op zoek naar een enthousiaste freelance en ervaren:
 

(Front-end) Software Developer m/v (uren in overleg / projectmatig)


In deze functie maak je projectmatig deel uit van het team Research & Development, verantwoordelijk voor allerlei (nieuwe) projecten rondom onze dienstverlening in de radiobranche. Jouw mening hierover is voor ons belangrijk en we luisteren graag naar je suggesties en ideeën.

Wie zijn wij?

Broadcast Partners is een dynamisch en innovatief bedrijf in de omroepwereld met momenteel circa 70 medewerkers en vestigingen in Terneuzen en Hilversum. Wij zijn marktleider in Nederland en België voor diensten op het gebied van broadcast en de daarbij behorende ondersteunende diensten. Tot onze klantenkring mogen we onder andere Radio 538, VRT, 100%NL, BNR Nieuwsradio, de NPO en Q Music rekenen. Bijna elk radiostation behoort tot de klantenkring van Broadcast Partners.

Wat doen wij?

Wij realiseren en beheren zenderparken in Nederland, België en Duitsland. Hiervoor leveren wij wereldwijd zendinstallaties, radioautomatiseringen en complete studio-inrichtingen. Verder adviseren we over frequentieplanning en strategische omroep gerelateerde zaken en bedienen wij radiostations met apparatuur en kant en klare projecten, van zenders, tot en met mengtafels en complete studio-inrichtingen. Tevens ontwikkelen wij zelf software producten, waaronder ons allernieuwste product: SmartRadio. (https://www.smartradio.nl)

Ben jij een talent:

  • op het gebied van software ontwikkeling,
  • dat op de hoogte is van alle nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied,
  • met gedegen kennis en ervaring op gebied van tools als:

Vue JS, Laravel, CodeIgniter, (S)CSS, Single Page App, Git, HTML 5 en PHP

  • met ervaring bij het ontwikkelen van verschillende interfaces, applicatieontwikkeling en – integratie, waaronder GUI’s en embedded software,
  • dat gedegen kennis heeft van API’s, XML, JSON en Rabbit MQ,
  • die continu de nieuwe mogelijkheden in de gaten houdt op gebied van nieuwe libraries, technieken, software en plug-ins die verder in het bedrijf kunnen worden toegepast, en waar jij je in wil ontwikkelen; bijvoorbeeld:

SignalR, Tailwind CSS, Webpack, OAuth, Font Awesome, Lodash, Axios en Vue Router.

Als front-end developer ga je aan de slag met de ontwikkeling en het onderhoud van diverse nieuwe software modules binnen SmartRadio en andere producten voor van onze klanten. Alle aspecten van web ontwikkeling zullen in deze baan aan bod komen, van oriënteren tot daadwerkelijke creatie.


Geïnteresseerd?


Mail dan je motivatie en CV naar: sollicitaties@broadcastpartners.nl ter attentie van Rene van der Kolk.
Meer informatie over ons bedrijf vind je op onze website: www.broadcastpartners.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij René van de Kolk (Manager R&D) via 035-6254444.