Wegens uitbreiding van onze organisatie en versterking van ons team in Terneuzen (vaste standplaats voor een paar dagen per week) zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Commercieel medewerker m/v (fulltime)


voor de Belgische markt (zowel Nederlands- als Franstalig)

 

Ben je zelfstandig, resultaatgericht, correct, praktisch ingesteld, communicatief vaardig en heb jij een aanpakkersmentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Broadcast Partners is een dynamisch en innovatief bedrijf in de omroepwereld met momenteel circa 70 medewerkers en vestigingen in Terneuzen en Hilversum. Wij zijn marktleider in Nederland en België voor diensten op het gebied van broadcast en de daarbij behorende ondersteunende diensten. Tot onze klantenkring mogen we onder andere VRT, Q Music, Joe, NRJ en Topradio rekenen. 

Wat doen wij?

Wij realiseren en beheren zenderparken in Nederland, België en Duitsland en leveren wereldwijd zendinstallaties, radioautomatiseringen en complete studio-inrichtingen. Verder adviseren we over frequentieplanning en strategische omroep gerelateerde zaken. Bovendien ontwikkelen wij zelf hard- en softwareproducten waaronder het radio- en DJ programma AerOn, Smartradio en multiplex ‘aXemble’.

Als commercieel medewerker verricht je de volgende werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor de verkoop in zowel binnen- als buitendienst;
 • je richt je voornamelijk op de Belgische en Franstalige markt;
 • je speelt, door middel van onder andere klantbezoek, een adviserende rol in het verkoopproces en begeleidt de klanten van offerte tot na de levering;
 • je draagt zorg voor een correcte afhandeling van offertes, verwerkt de binnenkomende aanvragen en voert de acquisitie uit voor het verkrijgen van nieuwe klanten en opdrachten;
 • je bent verantwoordelijk voor het opzetten en uitwerken van marketingactiviteiten. 

Wat vragen wij?

 • een MBO+ of HBO relevante opleiding (basiskennis van analoge-, digitale- en RF technieken); 
 • affiniteit met hoogfrequent techniek in communicatiesfeer en radio;
 • goede communicatieve vaardigheden en een commerciële, klantgerichte instelling;
 • kennis van netwerken in de radiobranche;
 • je beheerst de Nederlandse en Franse taal in woord en geschrift;
 • relevante werkervaring.

Wat bieden wij?

Werken in een dynamisch en informeel bedrijf met een afwisselende functie. In een persoonlijk gesprek informeren we je graag over de mogelijkheden die je bij ons hebt als het gaat om jouw ontwikkeling, je salaris en de secundaire voorwaarden. 

Geïnteresseerd?

Mail dan je motivatie en CV naar: sollicitaties@broadcastpartners.nl ter attentie van Christiaan Pladdet. Meer informatie over ons bedrijf vind je op onze website: www.broadcastpartners.nl. Voor persoonlijke vragen kun je terecht bij Chantal Schilperoordt via telefoonnummer 0115 – 683555.