Broadcast Products: innovatieve antenneoplossingen

De antennedivisie van Broadcast Partners staat bekend om haar innovatieve antenneoplossingen. In tegenstelling tot vele andere aanbieders is Broadcast Partners onafhankelijk en past antennes van alle gerenommeerde merken toe in de ontwerpen. Door dit ruime antenne-aanbod wordt steeds het meest optimale antennesysteem voor uw toepassing ontworpen. Dit betekent voor u een zo goed mogelijke dekking tegen minimale kosten waarbij u ook nog kunt besparen op energiegebruik en op de huur van ruimte in de mast.

Doel: perfect antennesysteem

Broadcast Partners combineert vakmanschap en kwaliteit met als doel een perfect systeem voor u te kunnen ontwikkelen. Het ontwerp van het antennesysteem is een belangrijk onderdeel van het totale antennesysteem. Als het antennesysteem niet goed is ontworpen, zal dit een slechte ontvangst tot gevolg hebben. Er zal veel energie verloren gaan en zult uw uiteindelijke doel niet bereiken.

Optimaal bereik 

Door antennesystemen te optimaliseren creëert Broadcast Partners voor u een ideaal bereik en komen er interessante plaatsen binnen bereik, afhankelijk van uw licentie. Broadcast Partners ontwerpt antennesystemen variërend van het grootste FM antennesysteem in Europa tot aan kleinschalige systemen voor lokale omroepen met telkens de overeenkomst dat de systemen optimaal presteren.

Info 

Wenst u meer informatie over de antennesystemen van Broadcast Partners en over het optimaliseren van uw systeem? Neem dan contact op met Christiaan Pladdet.