Broadcast Products: innovatieve antenneoplossingen

De antennedivisie van Broadcast Partners staat bekend om haar innovatieve antenneoplossingen. In tegenstelling tot vele andere aanbieders is Broadcast Partners onafhankelijk. Broadcast Partners past antennes van alle gerenommeerde merken toe in de ontwerpen. Door dit ruime antenne-aanbod wordt steeds het meest optimale antennesysteem voor uw toepassing ontworpen. Dit betekent voor u een optimale dekking tegen minimale kosten. Waarbij u vaak ook nog kunt besparen op energiegebruik en op de huur van ruimte in de mast.

Doel: perfect antennesysteem

Broadcast Partners combineert vakmanschap en kwaliteit tot één geheel. Het ontwikkelen van een perfect systeem voor u is ons doel. Het ontwerp van het antennesysteem is een belangrijk deel van het totale antennesysteem. Indien het antennesysteem niet goed is ontworpen, zal dit een slechte ontvangst tot gevolg hebben. Er zal veel energie verloren gaan en zult uw uiteindelijke doel niet bereiken.

Optimaal bereik 

Door antennesystemen te optimaliseren creëert Broadcast Partners voor u een optimaal bereik en komen interessante plaatsen binnen het bereik van de zender op basis van uw licentie. Broadcast Partners ontwerpt antennesystemen variërend van het grootste FM antennesysteem in Europa tot aan systemen voor lokale omroepen, met telkens de overeenkomst dat de systemen optimaal presteren.

Info

Wenst u meer informatie over de antennesystemen van Broadcast Partners? En over het optimaliseren van uw systeem? Neem contact op met Christiaan Pladdet.