0 items
Selecteer een pagina

Nieuw: Dutch Media Exchange!

Wij zijn een consortium, bestaande uit Broadcast Partners, 24Media Licencing, Angry Bytes en Jet-Stream, vier Nederlandse bedrijven met een track record in het verzorgen van betrouwbare en vooruitstrevende mediadiensten. Talloze omroepen en digitale mediapartijen in binnen- en buitenland vertrouwen hun core business aan ons toe. 

Een goede en uitgekiende online strategie, met betrouwbare online partners, is essentieel in deze tijd, waarin omroepen en journalistiek worden beconcurreerd door sociale platformen, waar feiten en meningen over elkaar heen buitelen, waar onafhankelijke journalistiek in het gedrang komt, waar wereldnieuws vaak het lokale overschreeuwt. 

Daarbij wil je kunnen leunen op partners die hoge beschikbaarheid, een groot bereik en flexibele mogelijkheden kunnen garanderen. Partners die inhoud, kennis en kunde in huis hebben, van eigen bodem zijn en kunnen meedenken over de rol van de journalistiek in de maatschappij, over privacy, over lokale democratie, en daar diensten voor doorontwikkelen. En die ervoor kunnen zorgen dat social media voor jou gaat werken in plaats van dat jij voor de social media platformen werkt. Wij vormen samen die partner. 

De afgelopen weken hebben we gekeken naar de wensen en de eisen van de uitvraag voor MediaHub 2.0. We doen een goed aanbod buiten die tenderprocedure om. We doen het iets anders, leveren meer features, meer betrouwbaarheid dan gevraagd, uitgekiende service en waar nodig maatwerk. Om die reden hebben we besloten om ons aanbod rechtstreeks aan jullie te doen. Door het schaalvoordeel dat wij kunnen realiseren, kunnen we voor erg aantrekkelijke tarieven topkwaliteit leveren.

Ons aanbod omvat het volgende:

 • Contributie, distributie en monitoring van lineaire radio en tv-zenders naar de kabelmaatschappijen op hoge kwaliteit;
 • Distributie van live naar online kijkers met zeer hoge beschikbaarheid;
 • On- demand streaming;
 • Professionele web en mobiele streaming player, en betrouwbare analytics;
 • Logging van de uitgezonden signalen conform de wet en regelgeving van het CvdM;
 • Opname van live streams en conversie naar OTT;
 • Modern online content management systeem voor publicaties op app & websites;
 • Compleet Beheer en Publicatie van multi media assets;
 • Uitwisseling van nieuws, content en overige data met andere omroepen als standaard functionaliteit;
 • Schaalbare en uiterst betrouwbare hosting in Nederland, conform de strenge AVG regels;
 • Professionele servicedesk, monitoring, alerting en volledig beheer.

Je huurt in wat je nodig hebt en kunt keuzes naderhand aanpassen of uitbreiden.

Voor ons is dit dagelijks werk. Het is onze core business, en we nemen ons werk serieus. Jullie vragen om 98% beschikbaarheid? Ons doel is 100%, en dat halen we ook. Jullie vragen om AVG-regels: bij ons is dit het uitgangspunt. Ons consortium is Europees, blijft dat en heeft geen Amerikaanse vertakkingen, dus kan die garantie geven. Jullie vragen om analytics: wij garanderen accurate gegevens, zonder trackers of cookies, zodat je je bereik en relevantie kan optimaliseren.

Je radio en tv streams kunnen bij ons al binnen een uurtje online zijn, zonder lastige migraties. Zowel je icecast streams als je HLS streams, in één omgeving, met een professionele player en accurate analytics. 

En we kijken graag even verder. Wat zijn de kansen voor de lokale omroepen bij ons? Een greep uit de mogelijkheden:

 • De Gemist service: opnamen van uitzendingen worden on-demand beschikbaar gesteld;
 • Extra kanalen: denk aan visual radio, studio webcams en uitzendingen van evenementen;
 • Contextual advertising: genereer advertentie-inkomsten zonder kijkerssprofielen te delen;
 • Spontane live uitzendingen: denk aan journalisten die ter plekke live verslag doen van een gebeurtenis, gewoon live vanuit hun studio in de browser;
 • Social strategie: maak teasers en previews en deel deze op social media om bereik te vergroten en publiek naar je site te verleiden, waar je mensen vasthoudt, in plaats van weer naar social platformen te sturen;
 • Real time interactie via tweedescherm of interactieve toepassingen met ultra low latency video (events, shows, debatten).

Wij zien ruime mogelijkheden om jullie signalen te gaan distribueren via onze nieuwe infrastructuur: onze eigen Dutch Media Exchange. De DME is een Nederlandse cloud waar we digitaal omroepsignalen ontvangen, verwerken en versturen, aanzienlijk moderner, modulair en goedkoper dan de MGW. 

We zijn er van overtuigd dat we niet alleen technisch en operationeel het beste aanbod kunnen doen: ook op prijs. Genoeg reden voor een (virtuele) kop koffie. Zullen we een stream opzetten?

Neem contact op met +31(0)115 – 683555 , Of mail naar: Info@broadcastpartners.nl

Broadcast Partners