0 items
Selecteer een pagina

Koekstad Radio op 94.4 FM in Deventer

Sinds 12 juli zendt Koekstad Radio uit op 94.4 FM in Deventer. In oktober vorig jaar begon het lokale commerciële Deventer radiostation met haar uitzendingen. Eigenaar Jeroen Schoppema: “ Het is een jongensdroom die uitkomt, sinds jongs af aan was mijn droom om een eigen radiostation te hebben”.

“In 1985 begon ik als illegale radiopiraat, daarna zat ik bij diverse lokale radiostations en uiteindelijk heb ik nu mijn eigen radiostation”. “We zijn vorig jaar oktober klein begonnen en zitten inmiddels op internet, DAB+ en nu ook op FM, daar ben ik echt super blij mee”.  “We maken iedere dag vanaf 6 uur live programma’s voor de Deventer bevolking, geven prijzen weg en krijgen veel respons van onze luisteraars, dat is echt heel erg leuk”. “Broadcast Partners heeft ons na het verkrijgen van onze lokale commerciële FM vergunning goed en snel geholpen en de door hen ingestelde Orban soundprocessing klinkt als een klok!”.

Koekstad Radio ontvang je via 94.4 FM in de gemeente Deventer, DAB+ in de gehele Stedendriehoek (kanaal 6D), streaming apps (waaronder JUKE) en via koekstadradio.nl.

Broadcast Partners