menu

Het DNA van een Broadcast Partner – Koen

Koen van der Vorst


Research Development / Digital Sales sinds 2018 bij Broadcast Partners

Ik hou van dit bedrijf omdat het radio ademt en dat doe ik ook.

 

Hoe mijn passie voor radio ontstond


Rond mijn twaalfde ging ik aan het werk bij een lokale radio omroep. Toen ik veertien was kreeg ik daar mijn eigen radioprogramma, dat vond ik heel stoer. Naast radio ben ik na mijn school ook mijn eigen onderneming met stemwerk gestart en spreek ik luisterboeken, jingles en commercials voor radio en tv in. Tijdens mijn werk bij het lokale radiostation had ik vaak contact met de afdeling support van Broadcast Partners over AerOn. Op een dag vroegen ze mij of ik hen bij Broadcast Partners wilde komen ondersteunen. Ik had net mijn rijbewijs om met de auto naar Terneuzen te gaan en zo ging ik begin 2018 aan het werk bij Broadcast Partners als medewerker support op de afdeling research en development. Het contact met de klanten en de bouw van studio’s op locatie vond ik erg leuk. Toen dat stuk van mijn functie veranderde naar meer software ontwikkeling intern, heb ik gekozen voor de afdeling sales voor de verkoop van SmartRadio. Tegelijk ondersteun ik de afdeling Research & Development onder andere door vragen van klanten af te handelen. De ruimte om te doen wat ik leuk vind of nodig acht. Die krijg ik bij Broadcast Partners, ze laten me echt vrij. Als ik morgen een idee heb en dat wil ik onderzoeken en pitchen bij de directie bijvoorbeeld, dan kan dat. Een welkom gevoel voor al mijn ideeën en ambities, dat is wat ik ervaar bij Broadcast Partners. Intussen werk ik 32 uur per week bij Broadcast Partners, spreek ik nog steeds voice-overs in voor verschillende doeleinden vanuit mijn eigen bedrijf, presenteer ik bij regionale en landelijke radiozenders en ben ik in het weekend zingend onderdeel van de feest-act Het TURBO-TEAM.Trots als Broadcast Partner


Het gevoel van trots is er nog steeds als ik, waar dan ook, de radio aan zet. Die radio werkt dankzij ons, dat blijft een magisch gevoel. Wij weten wat er nodig is om iedereen in Nederland en Vlaanderen hun radiozender te laten beluisteren.
Wanneer je bij Broadcast Partners werkt ben je oplossingsgericht en heb je affiniteit met of liefde voor radio. Je kunt goed zelfstandig werken en moet goed kunnen omgaan met vrijheid en de verantwoordelijkheid. Ook het voortouw nemen in zaken is belangrijk als je bij Broadcast Partners werkt.

 

Het nummer waar de radio van Koen harder voor gaat (zijn eigen nummer, geen grap)

Broadcast Partners
Winkelmand0
Er zijn geen producten in de winkelmand!
Verder winkelen
0