0 items
Selecteer een pagina

Het DNA van een Broadcast Partner – Jeroen

Jeroen Millenaar

 

Teamleider Engineering

‘Radio doet het altijd’, dat is het beste compliment dat ik kan krijgen.

 

Hoe het begon voor mij bij Broadcast Partners

Per toeval kwam ik bij Broadcast Partners terecht net na mijn studie Energie Techniek in Breda. De bedoeling was toentertijd wat geld verdienen, zodat ik een vervolg studie zou kunnen volgen als muziek producer aan de SAE in Rotterdam. Zover is het nooit gekomen, want ik werk nu, na bijna 22 jaar nog steeds in dit dynamische bedrijf en ik heb het zien groeien van 40 naar 400 zenders. Ik vind het leuk om “achter de coulissen” te werken aan iets wat iedereen goed kent en bewust en onbewust iedere dag consumeert. Iemand vroeg me ooit wat ik deed en na uitleg keek hij me verbaasd aan en zei “Maar, Radio, dat doet het toch altijd?”. Dat lijkt me het beste compliment wat je kunt krijgen. De ogenschijnlijke vanzelfsprekendheid dat radio er altijd is.

 

Wat mijn werk leuk houdt

Het kiezen van mijn eigen pad en implementeren van innoverende systemen is altijd een speerpunt van me geweest. Veel van dat soort innovatieve implementaties, vaak op basis van Open Source software, zijn nu nog steeds beeldbepalend op de technische afdeling van Broadcast Partners. Alles inhouse doen en overal kennis van hebben is iets wat bij veel bedrijven juist verdwijnt en aan derden uitbesteed wordt. Echter de flexibiliteit en wendbaarheid verdwijnt daarmee juist. Snel schakelen is bij ons de sleutel en dat kunnen we met onze werkmethode heel goed.

 

Het nummer waar de radio van Jeroen harder voor gaat

Broadcast Partners