0 items
Selecteer een pagina

DNA van een Broadcast Partner – Roel ICT

Roel de Prenter


Systeem & Netwerk beheerder

Wat je vandaag maakt is volgende week al weer verouderd. De ontwikkelingen gaan razendsnel en er komen er steeds meer bij.


Waarom ik kies voor Broadcast Partners?

Wat mij heel erg aantrekt in Broadcast Partners is dat ik de volledige vrijheid heb om mijn eigen pad te bewandelen en dat ik zelf kan bepalen hoe ik zaken inricht. De flexibiliteit en vrijheid in het werk maakt dat ik hier nu bijna 10 jaar werk. De ene dag wordt gevuld met support leveren aan de collega’s op de werkvloer. De andere dag pak ik de installatie op van servers en maak ik alles up-to-date. Ingewikkelde zaken omtrent het netwerk op kantoor, zoals de switches en de routers vervangen, dat lukt inmiddels vanuit mijn eigen expertise en dat maakt me trots. We doen het natuurlijk allemaal samen, maar dat eigen aandeel in het eindresultaat geeft me voldoening. Daarbij vind ik het ook erg fijn om met het gehele werkproces bezig te zijn. Bij andere bedrijven behoort er een deel van de taken tot de verantwoordelijkheid, maar bij Broadcast Partners ben ik verantwoordelijk voor het geheel van ICT op de werkvloer.Vrijheid is voor mij blijheid

De mensen die bij Broadcast Partners werken hebben een passie voor techniek. Die bevlogenheid is fijn en werkt goed samen, want als ik hulp nodig heb dan heb ik bedreven collega’s bij wie ik altijd kan binnen lopen en waar ik mee kan sparren. In de tijd dat ik hier werk heb ik enorm veel geleerd. Hetgeen wat ik geleerd heb dat kun je eigenlijk ook alleen maar leren in het werk. De collega’s zijn technisch en weten van alles wel iets. Ze zijn altijd bezig met technische vernieuwing en verbetering en dat is super leerzaam.

 

Het nummer waar de radio van Roel harder voor gaat

Broadcast Partners