100W Evenementenzender verhuur, 1e week
€ 400,00
Artikelnr: 60028
Het is niet mogelijk om dit product met reguliere pakketdiensten te verzenden, gelieve contact op te nemen met ons om het product te bestellen.

Als u een radioprogramma wilt uitzenden tijdens een evenement, moet u daarvoor een vergunning aanvragen bij het CvdM (Commissariaat voor de Media). Broadcast Partners helpen u graag bij de aanvraag en verhuren ook een goede zendinstallatie. De regels voor het verkrijgen van een toestemming zijn verruimd. Neem hiervoor contact... Meer informatie

Als u een radioprogramma wilt uitzenden tijdens een evenement, moet u daarvoor een vergunning aanvragen bij het CvdM (Commissariaat voor de Media). Broadcast Partners helpen u graag bij de aanvraag en verhuren ook een goede zendinstallatie. De regels voor het verkrijgen van een toestemming zijn verruimd. Neem hiervoor contact op met een van onze verkopers voor meer informatie.

Na het verkrijgen van de vergunning kunnen wij de zorg om een goede zendinstallatie uit handen nemen. We verhuren een complete installatie bestaande uit een RVR PTX100LCD FM zender, antenne met benodigde kabels en indien gewenst soundprocessing. 

Lees voor meer informatie de huurovereenkomst in de Downloads tablad.