Aeta µScoop Digitale Set
€ 1.690,00
Artikelnr: 84617

Aeta levert de µScoop ook als complete set, waarbij ze tegelijkertijd een aantal interessante opties hebben toegevoegd voor een aantrekkelijke prijs. Deze set of “pack” bestaat uit

2x Aeta µScoop digitaal (D) met als extra:

2x “Remote Access” optie;

2x 19” rackmount tray;

4x blindplaat;

De AETA µScoop Digitale audio... Meer informatie

Aeta levert de µScoop ook als complete set, waarbij ze tegelijkertijd een aantal interessante opties hebben toegevoegd voor een aantrekkelijke prijs. Deze set of “pack” bestaat uit

  • 2x Aeta µScoop digitaal (D) met als extra:

  • 2x “Remote Access” optie;

  • 2x 19” rackmount tray;

  • 4x blindplaat;

De AETA µScoop Digitale audio codec set is een IP gebaseerde audio codec. Iedere unit gebruikt slechts 1/3 van 1 RU.  Elke codec wordt gevoed met meegeleverde adaptor of via PoE. De units beschikken over een AES/EBU in en uitgang die full duplex te gebruiken is. De nieuwste firmware ondersteunt zelfs "Auto Bit rate Opus" en "Auto Jitter Buffer".

Auto Bit rate Opus:

Deze ingebouwde optie maakt het mogelijk, manueel of automatisch, de OPUS bitrate aan te passen gedurende een gesprek. De bitrate wordt hiermee aangepast aan de beschikbare capaciteit op het netwerk. De unit schaalt de audio op-of-af afhankelijk van de stabiliteit van het netwerk. Voor de gebruiker betekend dit dat de audio nooit wordt onderbroken en, indien mogelijk, zelfs wordt verbeterd.

Auto Jitter Buffer:

De “jitter buffer” helpt om variabele vertraging in de ontvangen audio (jitter) te reguleren. Het enige wat u moet doen is de functie “auto” selecteren en de µScoop past alles, volgens de netwerk karakteristieken, automatisch voor u aan. Een zeer handige functie indien de kwaliteit van het netwerk niet altijd even stabbiel is.

Naast deze interessante functies wordt de µScoop af fabriek tevens geleverd met een SIP account op de AETA SIP server!

En alsof dit allemaal nog niet genoeg is krijgt u er ook de optie "Remote Access" en een accessoire set bestaande uit 2 rackmount trays and 4 blind panelen voor aan zeer voordelig tarief bij.

Voor meer informatie kijkt u in het PDF document onder Downloads.


84617 pdf 765.0 KB
84617 2 pdf 613.5 KB