Broadcast studio furniture
  • Broadcast studio furniture
  • Axia iQ digital mixing console
  • AerOn Studio radio automation
  • Orban 5500i soundprocessing
Radiostudio 2
€ 33.220,00
€ 30.890,00
Artikelnr: 90901
Het is niet mogelijk om dit product met reguliere pakketdiensten te verzenden, gelieve contact op te nemen met ons om het product te bestellen.

De tweede studio neemt u al gelijk mee naar het digitale vlak met een fraaie digitale Axia iQ mengtafel, gecombineerd met onze AerOn Studio automatisering en een echte Orban soundprocessor met RDS. Bij AerOn Studio worden alle audiokanalen én de faderstarts over IP (AoIP) via één enkele CAT kabel... Meer informatie

De tweede studio neemt u al gelijk mee naar het digitale vlak met een fraaie digitale Axia iQ mengtafel, gecombineerd met onze AerOn Studio automatisering en een echte Orban soundprocessor met RDS. Bij AerOn Studio worden alle audiokanalen én de faderstarts over IP (AoIP) via één enkele CAT kabel op de Axia iQ mengtafel aangesloten . In het PDF bestand kunt u de samenstelling van deze Studio 2 nader bekijken.

Broadcast Partners levert complete studio’s in allerlei uitvoeringen. Meestal is dit maatwerk waarbij wij uitgebreid met de gebruiker overleggen en vervolgens de juiste componenten kiezen die perfect aansluiten bij het toekomstige gebruik en die binnen het opgegeven budget vallen. Om u een idee te geven van de verschillende mogelijkheden hebben we drie studio’s in drie verschillende prijscategorieën samengesteld.

Raadpleeg de PDF onder het tabblad Downloads voor meer informatie.

Let op: afgebeelde studio dient slechts ter illustratie en kan afwijken van het daadwerkelijke product.


Type FM