'Smart Speech To Text' in samenwerking met Zoom Media

maandag 21 januari 2019 @ 10:42

SmartRadio, onderdeel van Broadcast Partners, is een 100% cloudbased, radio-as-a-service oplossing. SmartRadio biedt de nieuwste, functionele oplossingen aan in licentie- / abonnementsvorm. Ons doel is om bestaande en nieuwe mediabedrijven en uitgevers te ondersteunen bij het innoveren van hun productieproces. Om problemen op te lossen, maar ook om nieuwe kansen te ontdekken!

Hybride modules

SmartRadio biedt hiervoor diverse hybride modules die aangesloten kunnen worden op bestaande systemen en/of infra. Voor ieder onderdeel van SmartRadio wordt samengewerkt met de beste partijen op dat vakgebied. Doordat SmartRadio data-driven is, voorziet het ook in relevante data, toepasbaar voor elke opdrachtgever. Naast deze technische oplossingen biedt ervaren ontwikkelaar Broadcast Partners ook bijbehorende advisering, ondersteuning en consultancy aan.

Samenwerking Zoom Media

Frans Olsthoorn, COO Zoom Media: “Smart Speech To Text wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met Zoom Media uit Schiphol. Automatische spraakherkenning van Zoom Media zet het gesproken woord om in tekst. Met de service indexeer je in batch of in real-time al je content in een handomdraai. Alle woorden zijn gemarkeerd met timestamps waardoor jij je database makkelijker doorzoekbaar kunt maken. We maken gebruik van encryptie en slaan niks op. We verwerken de content, sturen de resultaten terug en verwijderen alle data weer van onze servers. Zo indexeer jij gemakkelijk, veilig en snel al jouw content.”

Content is koning

Edward Hotchkin, Sales Manager Broadcast Partners: “Content is anno 2019 nog steeds koning. Door het feit dat de hoeveelheid online audio en video content steeds groeit is het van belang dat moderne organisaties over sterke indexeertools beschikken. Content heeft namelijk geen waarde als het niet teruggevonden kan worden. Door Smart Speech To Text aan te sluiten bij jouw mediabedrijf wordt content altijd vindbaar. Een mooie toevoeging op de bestaande mogelijkheden binnen SmartRadio.”

Meer informatie

SmartRadio
info@broadcastpartners.nl
0115-683555
www.smartradio.nl

Zoom Media
www.zoommedia.ai