Samenwerking SmartRadio en StreamOne: op IBC nieuwe features SmartRadio met integratie StreamOne publicatie

maandag 4 september 2017 @ 11:50

SmartRadio-StreamOne

In aanloop naar IBC 2017, van 15 tot 19 september 2017 in Amsterdam, kondigen StreamOne en SmartRadio een samenwerking aan in de productontwikkeling van SmartRadio enStreamOne. Op de IBC zullen nieuwe features van SmartRadio getoond worden, waaronder een integratie met het StreamOne publicatie platform in SmartRadio waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan. SmartRadio en StreamOne spelen hierbij in op de wens van mediabedrijven om multi-channel te produceren en publiceren. Content die geproduceerd wordt zal vaker en meer op diverse plaatsen zichtbaar moeten zijn. 

Door de samenwerking wordt het voor mediabedrijven mogelijk om makkelijker online live- en on demand content beschikbaar te stellen. Schaalbaar, innovatief, as-a-service met de mogelijkheid voor een eigen branded player en verschillende monetizing mogelijkheden.

Daarnaast stelt het publicatie platform van StreamOne gedetailleerde statistieken en analytics beschikbaar aan SmartRadio.

Bezoek SmartRadio op IBC

U vindt SmartRadio in hal 8 op stand C81. Maak hiervoor gebruik van de registratiecode 9460 om een toegangskaart voor IBC te ontvangen. We laten graag de nieuwste mogelijkheden zien.

Voor meer informatie

  • Rene van de Kolk, SmartRadio, 035-6254444
  • Auke Damstra, StreamOne, 030-2270300