Samenwerking Pluxbox en Smartradio: gezamenlijke productontwikkeling Smartradio en RadioManager

vrijdag 25 augustus 2017 @ 10:03

In aanloop naar IBC 2017, van 15 tot 19 september 2017, in Amsterdam kondigen Pluxbox en SmartRadio een samenwerking aan in de gezamenlijke productontwikkeling van Smartradio en RadioManager.

Nieuwe features SmartRadio

Op de IBC zullen nieuwe features van SmartRadio getoond worden, onder andere een integratie van Radiomanager en AerOn in Smartradio waarbij op onderdeel nieuwe mogelijkheden ontstaan. Smartradio en Pluxbox spelen hierbij in op de veranderende manier van produceren bij moderne radiostations.

Content die geproduceerd wordt zal steeds vaker en meer op diverse plaatsen zichtbaar moeten zijn. Door functionaliteit van playout te koppelen aan RadioManager ontstaat efficiency en is informatie simpel op meer plekken beschikbaar. Bijvoorbeeld op RDS, op Visual Radio of op online platforms.

Daarnaast stelt RadioManager de huidige DJ of programmamaker in staat op een makkelijke manier in contact te zijn met zijn luisteraars middels een gebruikersvriendelijke interface.

Vraag kosteloos een toegangskaart aan

Bezoek Smartradio op de IBC in hal 8 op stand C81. Maak hiervoor gebruik van de registratiecode 9460 om een toegangskaart voor IBC te ontvangen. We laten graag de nieuwste mogelijkheden zien.

Meer informatie

  • Dennis Laupman, Pluxbox, +31(0)35 - 7606060
  • Rene van de Kolk, Smartradio, +31(0)35 - 6254444