Nieuwste ontwikkelingen op IBC 2018

maandag 10 september 2018 @ 15:57

Broadcast Partners is weer prominent aanwezig op de IBC. We kijken ernaar uit om u te informeren over de nieuwste ontwikkelingen. 

  • aXemble

Ontdek de nieuwe opties in de aXemble encoder en headend. Probeer tijdens IBC deze nieuwe mogelijkheden middels een gebruiksvriendelijke interface in onze stand. 

  • AerOn Studio

Op IBC tonen we een nieuwe release van AerOn Studio. Deze is vanaf woensdag 19 september 2018 voor alle AerOn-klanten beschikbaar. Uitgebreide ondersteuning van een refrein middels zogenaamde hooks in de Databank editor, Databankbrowser en Jinglemachine, maar ook een mooie nieuwe export functie voor regiogerichtheid. Dit voor het simpel bijhouden van administratie t.b.v. regiogerichte programma elementen bij radiostations.

  • Multicam Visual Radio

Kermis FM is wederom in onze stand aanwezig. Op IBC laten we de laatste innovaties van Multicam Visual Radio zien middels live Visual Radio. Daarbij worden alle integraties met AerOn gedemonstreerd. 

  • SmartRadio

Op IBC lanceren we 3 Smart Processing producten: Basic, Medium en High-end. Daarnaast laat SmartRadio alle nieuwe mogelijkheden zien waaronder een 100% integratie met Music Master. 

  • Radiomanager van Pluxbox

Op IBC is ook een verrijkte versie van Radiomanager van Pluxbox beschikbaar, die alle mogelijkheden tot integratie met AerOn en SmartRadio mogelijk maakt.

 

Beluister en bekijk hieronder onze live uitzending op de IBC 2018!

 

 

 

 

Tot ziens in onze stand op IBC. Laat u verrassen door de vele nieuwe mogelijkheden. En maak vooral ook kennis met de nieuwe collega's van Broadcast Partners en SmartRadio.

Locatie & data

  • RAI Amsterdam, hal 8, stand C81
  • 14 t/m 18 september 2018

Registreer gratis met code 9460