Broadcast Partners demonstreert Smart Processing en SmartRadio in Amerika

vrijdag 5 april 2019 @ 10:00

Broadcast Partners zal met SmartRadio® aanwezig zijn op NAB 2019 in Las Vegas (VS). Tijdens dit grote evenement demonstreren we onze nieuwste ontwikkelingen op het gebied van radio-as-a-service. Broadcast Partners ontwikkelt deze nieuwe mogelijkheden als antwoord op de steeds veranderende behoeften van klanten, variërend van radiostations tot uitgevers en andere mediabedrijven, en brengt dit samen in het SmartRadio® Platform.

SmartRadio® Platform

SmartRadio® is een cloud- en webbased radio-as-a-service platform, met cloud multi channel productiemogelijkheden voor live- en on demand-doeleinden. Het service platform kent een zeer gebruiksvriendelijke web interface en is opgebouwd uit verschillende functionaliteiten die met elkaar samenwerken. Door de modulaire opbouw van SmartRadio® kunnen de services eenvoudig worden ingericht op basis van de individuele wensen van ieder radiostation of mediabedrijf.

Lancering Smart Player

Op NAB lanceert Broadcast Partners de nieuwe, zeer uitgebreide (web based) Smart Player alsmede 3 Smart Processing producten (basis, medium en high-end) in SmartRadio®. Broadcast Partners vindt u in de stand van Orban, N4120.

Live demo

Op NAB zal SmartRadio uitgebreid de mogelijkheden tonen van gedetailleerde analytics door onze samenwerking met SmartOcto. Deze zeer intelligente functionaliteit maakt bereik en beleving van “story-driven” verhalen uitgebreid inzichtelijk op basis van kunstmatige intelligentie. Op gebied van tekst, audio en video. In een indrukwekkende webinterface zijn de analytics beschikbaar. Ontdek alle mogelijkheden voor een data-gedreven productie omgeving.

Meer info: