Vacature

Wij zijn op zoek naar een:

Medewerker HR / Salarisadministratie m/v

28 uur

In deze afwisselende functie ondersteun je op het gebied van HR en ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie. Tevens verzorg je de periodieke facturatie aan diverse radiostations.

Wie zijn wij?

Broadcast Partners is een informeel en dynamisch bedrijf in de omroepwereld met momenteel circa 65 medewerkers. Met vestigingen in Terneuzen, Hilversum en Leipzig. Tot onze klantenkring behoren zowel commerciële als publieke omroepen (landelijk, regionaal en lokaal).

Wat doen wij?

Wij realiseren en beheren zenderparken in Nederland, België, Denemarken en Duitsland. Wij leveren wereldwijd zendinstallaties, radioautomatiseringen, complete studio-inrichtingen en adviseren over frequentieplanning en strategische omroep gerelateerde zaken. Tevens ontwikkelen wij zelf producten, waaronder het radio-automatiseringspakket AerOn Studio.

De werkzaamheden

De afdeling HR verzorgt de volledige salarisadministratie (van de mutaties, het controleren van de loonstroken en het boeken van de loonjournaalposten, tot aan het controleren van de aan HR gerelateerde financiële administratie) en de personeelsadministratie.  Ze is verantwoordelijk voor het hele werving- en selectieproces, is aanspreekpunt voor medewerkers, directie en externen zoals de Arbodienst, draagt zorg voor de correcte afhandeling van ziektedossiers, signaleert ontwikkelingen in het vakgebied en anticipeert hierop door het management over noodzakelijke aanpassingen te adviseren.

Verder draag je op een adequate manier zorg voor de periodieke facturatie aan de radiostations.

Ben jij een talent:

  • op het gebied van salarisadministratie en HR,
  • dat beschikt over cijfermatig / boekhoudkundig inzicht,
  • dat je werkzaamheden overziet en deze zelfstandig uit kan voeren,
  • dat goede kennis heeft van de Nederlandse en Engelse taal,
  • dat initiatief neemt, creatief is en zelfstandig kan werken,
  • dat zich thuis voelt in een dynamische omgeving,
  • dat beschikt over enige jaren relevante werkervaring,
  • met HBO werk- en denkniveau?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

We informeren je graag in een persoonlijk gesprek over alle mogelijkheden die je bij ons hebt als het gaat om jouw ontwikkeling, je salaris en de secundaire voorwaarden.

Geïnteresseerd? Mail dan je motivatie en CV naar: personeelszaken@broadcastpartners.nl