Vacature

Voor onze vestiging in Hilversum zijn wij op zoek naar een:

Frequentieplanner(m/v)

In deze functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de advisering en consultancy op het gebied van frequentie- en netwerkmanagement.

Wie zijn wij?

Broadcast Partners is een informeel en dynamisch bedrijf in de omroepwereld met momenteel circa 70 medewerkers. Met vestigingen in Terneuzen, Hilversum en Leipzig. Tot onze klantenkring behoren zowel commerciële als publieke omroepen (landelijk, regionaal en lokaal).

Wat doen wij?

Wij realiseren en beheren zenderparken in Nederland, België, Denemarken en Duitsland. Wij leveren wereldwijd zendinstallaties, radioautomatiseringen, complete studio-inrichtingen en adviseren over frequentieplanning en strategische omroep gerelateerde zaken. Tevens ontwikkelt Broadcast Partners innovatieve producten en diensten, waaronder het radio-automatiseringspakket AerOn Studio.

De werkzaamheden:

De werkzaamheden van de afdeling frequentieplanning zijn van grote strategische waarde voor het bedrijf. Je plant frequentieruimte, adviseert over frequentieplanning en brengt hierbij tevens de sociaal demografische aspecten in. Je zorgt voor de optimalisering van frequenties en netwerken. Je voert consultancy-opdrachten uit en stelt rapportages op, waar kaartpresentaties een onderdeel van zijn. Je neemt deel aan interne en externe besprekingen om op heldere wijze je advies te bespreken en/of te presenteren en je bent capabel om de aan je advies gerelateerde zaken inzichtelijk te maken.

Ben jij een talent:

       -          dat affiniteit heeft met de distributie van zowel analoge als digitale radiosignalen,
-          dat beschikt over goede topografische kennis en basiskennis statistiek,
-          dat creatief weet om te gaan met de mogelijkheden in het frequentiespectrum,
-          dat bij voorkeur ervaring heeft met GIS-pakketten,
-          dat goede kennis heeft van de Nederlandse en Engelse taal en Microsoft Office,
-          dat initiatief neemt en zelfstandig kan werken,
-          dat zich thuis voelt in een dynamische omgeving,
-          met een afgeronde opleiding HBO Telecommunicatie of gelijkwaardig werk- en denkniveau?

 

En heb je relevante ervaring opgedaan, welke zowel van ondersteunende als van innoverende aard is?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

We informeren je graag in een persoonlijk gesprek over alle mogelijkheden die je bij ons hebt als het gaat om jouw ontwikkeling, je salaris en de secundaire voorwaarden.

Meer info / solliciteren

Nadere informatie over de functie, indien gewenst, wordt na aanvraag per e-mail of telefonisch verstrekt. Stuur je motivatie en CV naar Broadcast Partners, t.a.v. personeelszaken.