Vacature

Ter uitbreiding en versterking van ons team in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Frequentieplanner (m/v)

32-40 uur
 

In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de advisering en consultancy op het gebied van frequentie- en zendernetwerkmanagement.

Wie zijn wij?

Broadcast Partners is een dynamisch en innovatief bedrijf in de omroepwereld met circa 70 medewerkers en vestigingen in Terneuzen en Hilversum. Wij zijn marktleider in Nederland en België voor diensten op het gebied van broadcast en de daarbij behorende ondersteunende diensten. Tot onze klantenkring mogen we onder andere landelijke en regionale publieke omroepen en landelijke commerciële omroepen zoals Radio 538, 100% NL en Q Music rekenen.

Wat doen wij?

Wij realiseren en beheren zenderparken in Nederland, België en Duitsland. Hiervoor leveren wij wereldwijd zendinstallaties, radioautomatiseringen en complete studio-inrichtingen. Verder adviseren we over frequentieplanning en strategische omroep gerelateerde zaken. Bovendien ontwikkelen wij zelf hard- en softwareproducten waaronder de radio-automatiseringssoftware Aeron, Smartradio en multiplex ‘Axemble’.

De werkzaamheden:

De werkzaamheden van de afdeling netwerkplanning zijn van grote strategische waarde voor het bedrijf. Je plant frequentieruimte, adviseert over frequentieplanning en brengt hierbij tevens de sociaal demografische aspecten in. Je zorgt voor de optimalisering van frequenties en netwerken. Je voert consultancy-opdrachten uit en stelt rapportages op, waar kaartpresentaties een onderdeel van zijn. Je neemt deel aan interne en externe besprekingen om op heldere wijze je advies te bespreken en / of te presenteren en je bent capabel om de aan je advies gerelateerde zaken inzichtelijk te maken.

Ben jij een talent:

  • dat affiniteit heeft met de distributie van zowel analoge als digitale radiosignalen,
  • dat beschikt over goede topografische kennis en basiskennis statistiek,
  • dat creatief weet om te gaan met de mogelijkheden in het frequentiespectrum,
  • dat bij voorkeur ervaring heeft met GIS pakketten,
  • dat goede kennis heeft van de Nederlandse en Engelse taal en Microsoft Office,
  • dat initiatief neemt en zelfstandig kan werken,
  • dat zich thuis voelt in een dynamische omgeving,
  • met een afgeronde opleiding HBO Telecommunicatie of gelijkwaardig werk- en denkniveau
  • dat net van de opleiding af komt en heel leergierig is om dit speciale vak eigen te maken

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

We informeren je graag in een persoonlijk gesprek over alle mogelijkheden die je bij ons hebt als het gaat om jouw ontwikkeling, je salaris en de secundaire voorwaarden.

Geïnteresseerd?

Mail dan je motivatie en CV naar: sollicitaties@broadcastpartners.nl. Meer informatie over ons bedrijf vind je op onze website: www.broadcastpartners.nl. Voor persoonlijke vragen kun je terecht bij Helen Ulijn via telefoonnummer 0115 – 683555.