Vacature

Voor onze vestiging in Terneuzen zijn wij op zoek naar een:

Engineer m/v

40 uur

Jij maakt deel uit van ons technisch team en overlegt met en rapporteert aan de manager van dit team. Je werkt samen met het team van engineers aan allerlei (nieuwe) projecten.

Wie zijn wij?

Broadcast Partners is een informeel en dynamisch bedrijf in de omroepwereld met momenteel circa 70 medewerkers. Met vestigingen in Terneuzen, Hilversum en Leipzig. Tot onze klantenkring behoren zowel commerciële als publieke omroepen (landelijk, regionaal en lokaal).

Wat doen wij?

Wij realiseren en beheren zenderparken in Nederland, België, Denemarken en Duitsland. Wij leveren wereldwijd zendinstallaties, radioautomatiseringen, complete studio-inrichtingen en adviseren over frequentieplanning en strategische omroep gerelateerde zaken. Tevens ontwikkelen wij zelf producten, waaronder het radio-automatiseringspakket AerOn Studio.

De werkzaamheden:

Je gaat je voornamelijk bezighouden met het ontwerpen, bouwen, uitbreiden en optimaliseren van onze zendinstallaties (FM en DAB- installaties, uplink installaties en audioverbindingen). Je adviseert over de toepasbaarheid van systeemcomponenten en software, je stelt projectplannen op en voert haalbaarheidsstudies uit. Tevens begeleid je installatie- en configuratiewerkzaamheden en voert deze uit. Ook testprocedures en het oplossen van storingen behoren tot de werkzaamheden.

Beschik jij over ... ?

  • ervaring dan wel affiniteit met telecommunicatie / omroepdistributie.
  • goede kennis van network design, security en routering.
  • goede analytische en communicatieve vaardigheden.
  • een HBO diploma (richting elektrotechniek) en/ of  HBO werk- en denkniveau.
  • en een aantal jaren relevante werkervaring.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

We informeren je graag in een persoonlijk gesprek over alle mogelijkheden die je bij ons hebt als het gaat om jouw ontwikkeling, je salaris en de secundaire voorwaarden.

Geïnteresseerd?

Mail dan je motivatie en CV naar: sollicitaties@broadcastpartners.nl. Meer informatie over ons bedrijf vind je op onze website: www.broadcastpartners.nl. Voor persoonlijke vragen kun je terecht bij Chantal Schilperoordt via telefoonnummer 0115 – 683555.