300W Evenementenzender verhuur, 1e Week
€ 500,00
Artikelnr: 60033
Het is niet mogelijk om dit product met reguliere pakketdiensten te verzenden, gelieve contact op te nemen met ons om het product te bestellen.

Als u een radioprogramma wilt uitzenden in het kader van een evenement, moet u daarvoor in Nederland een vergunning aanvragen bij het CvdM (Commissariaat voor de Media). De regels voor het verkrijgen van een toestemming zijn verruimd. Uiteraard kunnen Broadcast Partners u helpen bij de aanvraag. Neem hiervoor contact op met... Meer informatie

Als u een radioprogramma wilt uitzenden in het kader van een evenement, moet u daarvoor in Nederland een vergunning aanvragen bij het CvdM (Commissariaat voor de Media). De regels voor het verkrijgen van een toestemming zijn verruimd. Uiteraard kunnen Broadcast Partners u helpen bij de aanvraag. Neem hiervoor contact op met een van onze verkopers.

Na het verkrijgen van de vergunning kunnen wij de zorg om een goede zendinstallatie uit handen nemen. We verhuren een complete installatie bestaande uit een RVR TEX300 FM zender, antenne met benodigde kabels en indien gewenst soundprocessing. 

Lees voor meer informatie de huurovereenkomst in de Downloads tablad.