D&R Airence - USB Main Unit 4x USB, 2x Hybrid
€ 2.375,00
€ 1.995,00
Artikelnr: 80450
Fabrikant: D&R
Direct meebestellen:

De compacte Airence mengtafel van D&R heeft zes faders die onder andere beschikt over twee ingebouwde telefoonhybrides en een meerkanaals USB-geluidskaart. Ook is deze tafel voorbereid voor AerOn-Studio voor het bedienen van de jingle machine en het opnemen van voicetracks. Deze stuursignalen lopen via de USB kabel naar de computer... Meer informatie

De compacte Airence mengtafel van D&R heeft zes faders die onder andere beschikt over twee ingebouwde telefoonhybrides en een meerkanaals USB-geluidskaart. Ook is deze tafel voorbereid voor AerOn-Studio voor het bedienen van de jingle machine en het opnemen van voicetracks. Deze stuursignalen lopen via de USB kabel naar de computer evenals de fader-/knopstart signalen voor de AerOn-Studio players. Bovendien is een non-stop knop aanwezig om de AerOn-Studio direct op de uitgang te zetten, buiten de faders en controllers om. 
Bij bestelling kunt u aangeven of u POTS hybride aansluiting wil of een VoIP aansluiting. Voor advies kunt u contact met ons opnemen.

Meer faders nodig? Geen probleem, met de extra module beschikt u in no-time over zes extra faders met triple input. Per Airence Main unit kunnen twee extra modules worden aangesloten. Om de meters op een PC-scherm te kunnen weergeven wordt software meegeleverd die dit mogelijk maakt. Zo beschikt u naast een prima mengtafel ook meteen over een fraaie broadcast klok (afbeelding 3).

Raadpleeg de PDF onder het tabblad Downloads voor meer informatie.

Let op: er is een optionele Airence extension module en monitor schermen beschikbaar voor Airence software en AerOn-Studio automatisering. De complete studio in de afbeelding dient illustratieve doeleinden. 

** Broadcast Partners hanteert een laagste-prijs garantie. Vindt u elders toch een lagere prijs, laat het ons weten!

Fabrikant D&R