Dateq LPM7.4 7-kanaals mengtafel
€ 1.850,00
Artikelnr: 81211
Fabrikant: Dateq

De LPM7.4 van Dateq is een veelzijdige, 7-kanaals mengtafel van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Maar liefst 14 stereo ingangen en 7 microfoons kunnen tegelijk worden aangesloten. Dit betekent dat er in totaal 21 audio-ingangen beschikbaar zijn! Deze mengtafel heeft gebalanceerde uitgangen op XLR connectoren en ongebalanceerde uitgangen aanwezig op de... Meer informatie

De LPM7.4 van Dateq is een veelzijdige, 7-kanaals mengtafel van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Maar liefst 14 stereo ingangen en 7 microfoons kunnen tegelijk worden aangesloten. Dit betekent dat er in totaal 21 audio-ingangen beschikbaar zijn! Deze mengtafel heeft gebalanceerde uitgangen op XLR connectoren en ongebalanceerde uitgangen aanwezig op de Cinch connectoren. 

Een andere praktische eigenschap van deze mengtafel is de stereo- effect send uitgang. Elke ingangsmodule kan worden ingesteld om zijn signaal al dan niet naar de effect uitgang te sturen. Hierdoor kan de effect uitgang ook worden gebruikt als cleanfeed uitgang.

Raadpleeg de PDF onder het tabblad Downloads voor meer informatie.Fabrikant Dateq
LPM74 NL pdf 1.6 MB