Axia iQ Set
€ 10.117,00
€ 9.805,00
Artikelnr: 80969
Fabrikant: Axia
Direct meebestellen:

Deze set bestaat uit de Axia iQ 8-Fader Main Frame, de QOR.32 Integrated Console Engine en de iQ 8-Fader Expansion Frame voor een volwaardige digitale splitconsole met in totaal 16 faders.

Axia biedt met de iQ een digitale mentafel met ongekende mogelijkheden in een zeer vriendelijke prijsklasse. Zo kan... Meer informatie

Deze set bestaat uit de Axia iQ 8-Fader Main Frame, de QOR.32 Integrated Console Engine en de iQ 8-Fader Expansion Frame voor een volwaardige digitale splitconsole met in totaal 16 faders.

Axia biedt met de iQ een digitale mentafel met ongekende mogelijkheden in een zeer vriendelijke prijsklasse. Zo kan deze tafel in een livewire netwerk worden opgenomen en kunnen bijvoorbeeld alle kanalen van de radio automatisering via een livewire driver via een enkele netwerkkabel op de mengtafel worden aangesloten. Verder biedt deze tafel een erg groot aantal in- en uitgangen: 4 microfooningangen, 16 stereo lijningangen, 8 stereo lijnuitgangen, 2 AES/EBU in- en uitgangen, 16 stereo kanalen via livewire (12in-4uit of  8in-8uit), 8 GPIO’s…  Onder de faders zijn heldere en overzichtelijke displays aangebracht die duidelijke informatie verschaffen. 

Er zijn 3 verschillende expansion frames leverbaar met 8 of 6 faders. Een van deze frames kan bijvoorbeeld direct gekoppeld worden met de Telos iQ6 telefooninterface met 2 digitale hybrides en waarop tot 6 telefoonlijnen aangesloten kunnen worden. De bediening van dit talkshowsysteem vindt geheel plaats vanaf de mengtafel, wat ongekend is in deze prijsklasse. 

Broadcast Partner verwijdert bij inbouw in haar studiomeubels de zware randen zodat de iQ controllers vlak met het tafelblad ingebouwd worden.

Raadpleeg de PDF onder het tabblad Downloads voor meer informatie.

*Let op: de afgebeelde studiomeubel is los verkrijgbaar.

Fabrikant Axia
iQ Set pdf 3.8 MB