Radix 2 RDS Software
€ 995,00
Artikelnr: 77841

Radix 2 Software is uw Complete Radio Messaging Solution! Met Radix RDS is het beheer van uw dynamische RDS-datastroom sterk vereenvoudigd. Met name dankzij innovatieve functies zoals directe publicatie van RSS 2.0/XML-feeds gekoppeld aan de automatische planningsmogelijkheden. Uiteraard kunnen titel en artiest van de spelende track in Aeron-studio of in... Meer informatie

Radix 2 Software is uw Complete Radio Messaging Solution! Met Radix RDS is het beheer van uw dynamische RDS-datastroom sterk vereenvoudigd. Met name dankzij innovatieve functies zoals directe publicatie van RSS 2.0/XML-feeds gekoppeld aan de automatische planningsmogelijkheden. Uiteraard kunnen titel en artiest van de spelende track in Aeron-studio of in andere gangbare radioautomatiseringen ook probleemloos worden weergegeven.

Voor kleine netwerken bestaat er zelfs een mogelijkheid om in de centraal gegenereerde en verstuurde RDS data 2 lokale teksten per aparte RDS encoder te programmeren.
 

* Let op: het UECP protocol 5.1 wordt volledig ondersteund in Radix 2. Naast deze versie kennen we ook Radix versies voor de regionale- en landelijk opererende stations.

UECP Compatible Ja
Radix 2 RDS Software pdf 344.0 KB