Vacature

Voor onze vestiging in Terneuzen zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Support m/v

40 uur

Je maakt deel uit van de afdeling Support en werkt nauw samen met je collega's van de afdeling R&D. Je overlegt met en rapporteert aan de manager R&D. Je werkt samen met je collega's aan allerlei (nieuwe) projecten rondom onze dienstverlening in de radiobranche.

Wie zijn wij?

Broadcast Partners is een informeel en dynamisch bedrijf in de omroepwereld met momenteel circa 70 medewerkers. Met vestigingen in Terneuzen, Hilversum en Leipzig. Tot onze klantenkring behoren zowel commerciële als publieke omroepen (landelijk, regionaal en lokaal).

Wat doen wij?

Wij realiseren en beheren zenderparken in Nederland, België, Denemarken en Duitsland. Wij leveren wereldwijd zendinstallaties, radioautomatiseringen, complete studio-inrichtingen en adviseren over frequentieplanning en strategische omroep gerelateerde zaken. Tevens ontwikkelen wij zelf producten, waaronder het radio-automatiseringspakket AerOn Studio.

De werkzaamheden:

​​Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze klanten als het gaat om het beantwoorden van gebruikersvragen omtrent het gebruik van Aeron en Smartradio, maar ook studioapparatuur, het oplossen van technische vraagstukken en het ondersteunen bij studio en pc assemblage. De werkzaamheden vinden zowel op onze vestiging in Terneuzen plaats, als op locatie bij de klant (voornamelijk in de Benelux).

Ben jij een talent:

  • affiniteit heeft met de radiobranche,
  • dat het interessant vindt om aan radio gerelateerde technische vraagstukken op te lossen,
  • dat servicegericht en klantvriendelijk onze klanten te woord kan staan,
  • dat initiatief neemt, creatief is en projecten mede vormgeeft door je expertise,
  • dat zich thuisvoelt in een dynamische omgeving,
  • met een afgeronde MBO-opleiding?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

We informeren je graag in een persoonlijk gesprek over alle mogelijkheden die je bij ons hebt als het gaat om jouw ontwikkeling, je salaris en de secundaire voorwaarden.

Meer info / solliciteren

Nadere informatie over de functie, indien gewenst, wordt na aanvraag per e-mail of telefonisch verstrekt. Stuur je motivatie en CV naar Broadcast Partners, t.a.v. personeelszaken.