Vacature

Voor onze vestiging in Terneuzen zijn wij op zoek naar een:

HR-Officer

40 uur

In deze afwisselende en veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor HR. Je overlegt met en rapporteert aan het management.

Wie zijn wij?

Broadcast Partners is een informeel en dynamisch bedrijf in de omroepwereld met momenteel circa 70 medewerkers. Met vestigingen in Terneuzen, Hilversum en Leipzig. Onze klantenkring bestaat uit radiostations in binnen- en buitenland.

Wat doen wij?

Wij realiseren en beheren zenderparken in Nederland, België en Duitsland. Wij leveren wereldwijd zendinstallaties, radioautomatiseringen, complete studio-inrichtingen en adviseren over frequentieplanning en strategische omroep gerelateerde zaken. Tevens ontwikkelen wij zelf hard- en softwareproducten.

De werkzaamheden:

​​Je komt te werken in een informele en platte organisatie waar waarde gehecht worden aan een praktische en adequate invulling van zaken. De wendbaarheid van de organisatie staat hierbij centraal. In deze veelzijdige functie ligt dan ook een breed takenpakket op je te wachten. Je ondersteunt het (lijn)management op het gebied van personele- en organisatorische vraagstukken. Je signaleert ontwikkelingen in het vakgebied en anticipeert hierop door het management over de (noodzakelijke) aanpassingen te adviseren. Je draagt zorg voor het gehele werving- en selectieproces, de verzuimregistratie (incl. ziektedossiers), de volledige salarisadministratie, alle personeelsverzekeringen en pensioen, maar ook de controle van de aan HR gerelateerde financiele administratie. Je levert specificaties specificaties aan voor de kwartaalrapportages en jaarrekeningen. Tevens ben je aanspreekpunt voor zowel personeel en management als externen, zoals: Arbo-arts, UWW, advocaten, recruiters en uitzendbureus etc. Je verzorgt alle correspondentie in samenspraak met het management.

 

Bij deze werkzaamheden krijg je ondersteuning van de HR-Assistent.

Ben jij een talent:

  • met een brede kennis op het gebied van HR,
  • met het vermogen om oplossingsgericht te denken en adequaat te handelen,
  • dat beschikt over de nodige flexibiliteit, en het vermogen om werk te zien en het te organiseren,
  • dat beschikt over zowel analytisch als empathisch vermogen,
  • dat beschikt over cijfermatig inzicht,
  • dat goede kennis heeft van de Nederlandse en Engelse taal,
  • dat zich thuisvoelt in een dynamische omgeving,
  • met een afgeronde HBO-opleiding en relevante werkervaring?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

We informeren je graag in een persoonlijk gesprek over alle mogelijkheden die je bij ons hebt als het gaat om jouw ontwikkeling, je salaris en de secundaire voorwaarden.

Meer info / solliciteren

Nadere informatie over de functie, indien gewenst, wordt na aanvraag per e-mail of telefonisch verstrekt. Stuur je motivatie en CV naar Broadcast Partners, t.a.v. personeelszaken.