Wegens uitbreiding van onze organisatie en versterking van ons team in Terneuzen (is vaste standplaats) zijn wij op zoek naar een enthousiaste: 

Elektronica medewerker m/v

32 - 40 uur

Ben je minimaal 32 uur beschikbaar, zelfstandig, resultaatgericht, correct, praktisch ingesteld, communicatief vaardig en heb jij een aanpakkersmentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij ons maak je deel uit van het technisch team. Je ontvangt de opdrachten van de werkvoorbereider, planner of projectleider.

Wie zijn wij?

Broadcast Partners is een dynamisch en innovatief bedrijf in de omroepwereld met momenteel circa 70 medewerkers en vestigingen in Terneuzen en Hilversum. Wij zijn marktleider in Nederland en België voor diensten op het gebied van broadcast en de daarbij behorende ondersteunende diensten. Tot onze klantenkring mogen we onder andere Radio 538, 100%NL en Q Music rekenen.

Wat doen wij?

Wij realiseren en beheren zenderparken in Nederland, België en Duitsland. Hiervoor leveren wij wereldwijd zendinstallaties, radioautomatiseringen en complete studio-inrichtingen. Verder adviseren we over frequentieplanning en strategische omroep gerelateerde zaken. Bovendien ontwikkelen wij zelf hard- en softwareproducten waaronder het radio- en DJ programma Aeron, Smartradio en multiplex ‘Axemble’.

Werkzaamheden

  • Repareren van zenderapparatuur op componenten niveau. Het betreft FM en DAB zenders, zend versterkers, audio processoren, zenderbesturingen, zender telemetrie apparatuur, satelliet ontvangers en No-Break units.
  • Het configureren en aansluiten van randapparatuur.
  • Soms technisch overleg met de klant over de storingen.

Wat vragen wij?

  • Een MBO opleiding (elektronica, basiskennis van analoge-, digitale- en RF technieken). 
  • Affiniteit met hoogfrequent techniek in communicatiesfeer en radio. 
  • Kennis van netwerken is noodzakelijk. 
  • Kunnen omgaan met meet-, en testapparatuur zoals Oscilloscoop, Spectrum en Network analyzer, Audio generator, RF power meter). 
  • Relevante werkervaring.

Wat bieden wij?

We informeren je graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden die je bij ons hebt als het gaat om jouw ontwikkeling, je salaris en de secundaire voorwaarden.

Meer info/solliciteren

Nadere informatie over de functie, indien gewenst, wordt na aanvraag per e-mail of telefonisch verstrekt. Stuur je motivatie en CV naar Broadcast Partners, t.a.v. personeelszaken.