Radix - "Vereenvoudig uw RDS"

Radix 2 is de vernieuwde RDS software van Broadcast Partners waarmee het on-air publiceren van teksten via een RDS encoder eenvoudiger wordt dan ooit. De software maakt het mogelijk om het complete RDS verkeer te beheren voor een radiostation met behulp van één all-in-one applicatie, welke zowel stand-alone als in een netwerkomgeving kan draaien. U betaalt dus niet voor individuele client- of server-licenties.

Naast dynamische gegevens zoals de titel en artiest van de spelende track van bv Aeron studio automatisering, bood Radix 1.0 elk radiostation al zeer ruime mogelijkheden om, allerlei soorten berichten in te voeren en automatisch weer te laten geven: weerberichten, financieel nieuws, beursberichten, verkeersinformatie, sportberichten, showbiz nieuwtjes, commercials, etc.

Veel van deze berichten zijn echter erg moment gebonden en om voordurend in te spelen op de actualiteit heeft u vooral één ding nodig… TIJD. In de praktijk blijkt echter dat veel radiostations vaak helemaal niet de tijd hebben om alles in te voeren, bij te houden en regelmatig te vernieuwen.

Broadcast Partners heeft in de Radix 2 software hiervoor een oplossing ontwikkeld door het toepassen van RSS/XML feeds. Door hier gebruik van te maken, hoeft u nog maar éénmalig een en ander in te stellen en daarna zendt u telkens actuele weer-, nieuws-, showbiz-, en andere berichten uit zonder er verder naar om te hoeven kijken. Makkelijker kan het haast niet.

Highlights

Drag & Drop
Snel items, sets en playlisten maken d.m.v. drag & drop.

XML/RSS feeds
Automatisch genereren van PS items of RT items met behulp van XML feeds. Telkens de meest actuele informatie zonder dat het u tijd kost!

Autoplanning
Automatisch plannen van playlisten in blokken van 1 uur.

 

Folder

Wilt u meer weten over Radix RDS? Klik hieronder om onze folder te bekijken.

 

E-shop

Radix RDS 2 - the complete radio messaging solutionBekijk Radix RDS in de E-shop