Bedrijfsinformatie

Sinds de oprichting in 1979 is Broadcast Partners leverancier van professionele producten en diensten ten behoeve van radiostations.

Door de jaren heen heeft de onderneming zich ontwikkeld van een technisch facilitair bedrijf voor radiostations in België en de noordelijke provincies van Frankrijk tot een professionele dienstverlener en tevens FM netwerk operator, met kantoren in Terneuzen en Hilversum.

"We make radio happen"

Onze corporate slogan is meer dan een slagzin alleen.

"We" verwijst naar de hechte relatie die wij met onze klanten aangaan en onderhouden. Een partnership met de klant is altijd ons doel, welke uitdrukkelijk verder gaat dan een standaard leverancier-klant relatie.

Daarnaast concentreert Broadcast Partners zich alleen op het medium radio - met andere woorden, wij zijn eigenlijk erg trots om heel veel van heel weinig te weten. Wij concentreren ons daarbij op de technisch-facilitaire aspecten van dit medium.

Tenslotte doe je uiteindelijk alleen een belofte als je hem ook kunt nakomen. Dit betekent dat wij altijd zorgdragen voor de werkelijke realisatie.